A Magyarok Világkapcsolata
 
f ó r u m               Keresés a Krónikán 
      
 
the hungarian world connection 
 


 ROVATOK
 Mozaik
 Zsebsite
 Dömötor Ödön
 Táltos Ákos


 FÓRUMOK
 Hozzászólás

 


Zenés hétvége a Hungáriában
Ébredőben a Hungária Társadalmi Egyesület

február 19.
Csukly Endre


Hosszú, csendes évek után ismét felzendült a muzsika és a nóta az újonnan díszített klubhelyiségben és a szépszámú résztvevők hajnal hasadtáig ropták a táncot február első szombatján.

Ez a zenés összejövetel rövid idő leforgása alatt immáron a harmadik esemény volt, ugyanis november végén a Klub fennállásának 75-ik évfordulóján, azt követően a karácsonyi partin, valamint a remekül sikerült szilveszteri mulatságon élveztük JUHÁSZ GYULA zongorista remek muzsikáját, szünet nélküli szórakoztatását.

Fantasztikus élményt jelent látni és hallgatni ezt a nagy tehetséggel megáldott művészt! Olyan lelkesedéssel és odaadással játszik hangszerén, hogy hallgatóságát mondhatnánk arra kényszeríti hogy odafigyeljenek és csatlakozzanak a muzsikájához, akár énekléssel, akár táncolással. A február 8-án megjelent több mint 50 klubtag és vendég is a fent vázolt bűvkörben táncolt hajnalig szinte megállás nélkül. Nagyon jól szórakoztunk és reméljük, hogy a következő zenés hétvégén, március 8-án legalább olyan jó hangulatban töltjük el az estét, mint ezen a februári összejövetelen.

Újdonságnak számít majd, hogy jóízű vacsora fogyasztására is lesz lehetőség; töltött káposzta és egybesült hús áll majd a vendégek rendelkezésére, nagy italválaszték mellett. A Klub Vezetősége reméli, hogy az érdeklődés növekszik majd a Zenés Esték iránt, amelyeket rendszeresíteni szeretne minden hónap első szombatján.

Ezeken az estéken közelebbi kapcsolat alakulhat ki a montreáli magyarság között miközben lehetoség nyílik egy kis vigadalomra a fehér asztal mellett ebben a sok problémával küszködő zord világban.

Találkozunk a HUNGÁRIÁBAN MÁRCIUS 8-án ESTE HÉT ÓRA UTÁN!

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2000 Magyar Krónika Rt