A Magyarok Világkapcsolata 5
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
     
    i
    HIRDETÉS
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514)626-0869
Email: itt
KERESÜNK
magyarul beszélő személyt, A Magyar Társadalmi Klub (Hungaria) keres, kiszolgálás és kisebb feladatok ellátására, hétvégenként és rendezvények alkalmával.
Tel: 514-288-7966
kérje Tibort.
A Magyar Aranycsapat ez évben is megrendezi a Nemzeti Összmagyar Diákbajnokságot
(
sakk, bírkózás, asztalitenisz, magyar irodalom és történelem). További információ Gyuri bánál.
Tel: (814-586-9647)
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212
Dr. Machan Tamás
Családi fogorvos
6600. Trans Canada,
Suite 807
Pointe Claire, QC.
H9R 4S2
Tel:
514-426-4228
 

A hazai baloldal,  tovább folytatja aknamunkáját

Magyar Krónika, 2013. január 25.

Surján László/MHL.

 

A hazai baloldal,  tovább folytatja aknamunkáját és törekszik a választások megnyerésére.
Ez nem lehet kifogás tárgya, minden párt a hatalom megszerzése végett tevékenykedik. A kérdés az, hogy e tevékenységnek vannak-e erkölcsi, hagyományos vagy célszerűségi korlátai. A gyakorlat az, hogy nincsenek, sőt, ami még rosszabb, választásról választásra egyre kevesebb van. Ismeretes a szocialista pártigazgató mondása, hogy majd a választás után megbeszéljük, mennyi a bírság.

Az érdekes az, hogy a célszerűségi korlátokat sem ismerik. Nógrádi képviselő koromban igen keveset foglalkoztam az ellenfelekkel, s ezt többnyire helyeselték a fórumaimon megjelentek. A mai ellenzéknek meg más szava sincs, csak ami a kormányoldalt gyalázza. Szerintem rossz taktika, de lelkük rajta.

Van nagyobb hibájuk is. Látszatot keltenek, torzképeket festenek, s ezek ellen a fantomok ellen küzdenek. Ez lehet nagyon eredményes. Ha a választók elhiszik, hogy Orbán Viktor a főördög, aligha fognak rászavazni. De ha a mindennapi tapasztalat ellene mond a kampányfőnökségen kreált látszatnak, akkor hiába az egész. Ezért féligazságokkal operálnak, mindig valami valós magot is elrejtenek, hogy ezzel hitelképessé tegyék mondókájukat.
Csak, tisztelt baloldaliak, ez nem nemes verseny, és nem is hasznos. A féligazságról ugyanis nem nehéz kideríteni, hogy teljes hazugság.

Plakátok még csak módjával vannak, de a kampány már folyik. Különösen a virtuális térben. Az első csata a szegénységről szólt. A devizahitelesek lakásvesztéséről, s egyéb valóban szörnyű élethelyzetekről, s persze vádlón. Mintha mi okoztuk volna. A rezsiköltség csökkentés bejelentése óta más hang szól. Lebontották a jogállamot, nincs demokrácia, visszajött a kommunista diktatúra. De jövünk mi, a demokrácia bajnokai és rendet csinálunk, letöröljük a föld színéről a Fideszt és a csatlós KDNP-t. Bizony, megírta nekem az egyik, hogy be lesz tiltva mind a Fidesz, mind a KDNP, mert nincs rá igény.

Ez volna a látszat. A valóság a te kezedben van, tisztelt Olvasó, a tiédben és a többi választó kezében.

Bízom benned, bízom a többiekben, s épp ezért barátsággal köszöntelek:

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.