A Magyarok Világkapcsolata
 
f ó r u m               Keresés a Krónikán 
      
 
the hungarian world connection 
 ROVATOK
.
 Mozaik
.
 Zsebsite
.
 Dömötor Ödön
.
 Táltos Ákos

 FÓRUMOK
.
 Hozzászólás

Új Széchenyi Terv:

2011. március 3.


Változatlanul óriási az érdeklődés az Új Széchenyi Terv iránt. A többször utánnyomtatott  már harmadik kiadásban megjelent Pályázati kézikönyvet az országjáró körút egyes állomásain és az információs pontokon is folyamatosan keresik a lehetséges pályázók - tájékoztat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A minisztérium ezért a Könyvtárellátó Kht. közreműködésével az ország nagyobb településeinek könyvtáraiba juttatja el a kiadványt. A 20 megyei és fővárosi könyvtáron túl a kézikönyv hamarosan elérhetővé válik az országos szakkönyvtárak és a felsőoktatási központi könyvtárak mindegyikében, valamint további 316 városi könyvtárban is. A helyben olvasható anyag egyes részeiről a könyvtári szolgáltatások részeként fénymásolatot is készíthetnek az olvasók. A könyvtári hálózatban így mindenki számára hozzáférhetővé válnak a pályázati lehetőségek és az ezekhez kapcsolódó hasznos tudnivalók.

Az érdeklődők továbbra is felvilágosítást kaphatnak a fejlesztéspolitikai rendszert érintő kérdésekben a regionális fejlesztési ügynökségek ügyfélszolgálatain és a kormányablakokban. A Pályázati kézikönyv elolvasható és teljes egészében letölthető az Új Széchenyi Terv honlapjáról. Ugyanitt megtalálható a kiadvánnyal rendelkező könyvtárak tételes listája is

 
az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.