A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 
Blanár Tekker Andrea kiállítása

Mailáth Mária
Montreál,
november 18.

The Contemporary Arts Gallery adott otthont Andrea idei kiállításának. A megnyitó november 6-án volt, de a látogatók még november 23-ig élvezhetik Andrea egyéni stílusában készült mûveit.

Már megszoktuk, hogy mindig újat, és különlegeset látunk. A mûvész látóköre egy pillanat alatt elviszi a nézõt saját világába, ahol nem találunk mindennapi szürkeséget, de a fantázia által szült álomvilágot. Ebben él Andrea mûvészete, és itt keresi saját magát, aminek eredményeként nekünk, nézõknek minden alkalommal csodálatos élményt jelent, amikor újabb kiállítását látogatjuk. A csodavilág Andrea öreg templomában, New Brunswickban teljesedik ki. Itt éli a mûvész azt a belsõ életet, ami mûvészetének alapja, titka.

Számos kiállítását láttunk már és a közeljövõben újabb tárlatokra készül. Legutóbbi közös kiállítása az általa megszervezett magyar származású kanadai mûvészek csoportjával, a Delta Hotel termeiben október hónapban volt. Nagy sikerrel zárult az is. Jó érzés ez a magyar nézõknek, hogy olyan sok értékes magyar mûvészt tudhatunk magunkénak.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2000 Magyar Krónika Rt