A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 
MAGYART 2003

Mailáth Mária
Montreál,
október 16.

A hosszú gondos elõkészület, ami az október 9-én a Delta Hotel –ban a Kanadai Magyar Mûvészek Egyesülete alkotóinak elsõ közös kiállítását megelõzte, meghozta eredményét, mert a rendezõk óriási sikert mondhatnak magukénak.

A kiállított mûvek szép, minden igényt kielégítõ elrendezése nagyon impozáns és hatásos volt. Minden egyes darab megtalálta a maga helyét, és mondanivalójának teljes értékében pompázott. A jótékonysági vacsora szervezõinek szorgalmas munkáját dícséri a több mint 180 személyt számláló vacsoravendég. Az est kellemes atmoszférájához hozzájárult Budai Livia muvésznõ elõadása, Valentin Bogolubov zongoramûvész kíséretében és a Lakatos István zenekara hangulatos játékukkal.

A sikerhez hozzájárult mindenki, nagylelkû adományokkal azok, akik nem vehettek részt és azok is, akik személyesen is megtisztelték ezt az nagy eseményt.
Vendégünk volt: Dr. Tomaj Dénes magyar nagykövet, Pap László montreali fõkonzul és felesége Ildikó, Németh, Erzsébet az MSZP és Geberle Erzsébet az SZDSZ párt vezetõi és Budapest város képviselõi, Dr. Kiss Katalin Hagyományokat õrzõ hivatal vezetõje és Nagy Monika külügyminisztériumi képviselõ, ugyancsak Dr. Orosz Ferenc és Dr. Sebes József a magyarországi Wallenberg Szervezet vezetõi.

Azonkívül számos kanadai politikai és gazdasági vezetõ, akik szintén kifejezték elismerésüket és méltatták az esemény jelentõségét.

Gratulálunk a kiállító mûvészeknek, és kívánunk további sikereket munkájukhoz és terveik megvalósításához. Egyesületük további virágzásához, ami a személyeknek is olyan sikereket hoz, amit talán egyedül nehezebben érnének el.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2000 Magyar Krónika Rt