A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 
Jótékonysági vacsora Montreálban

Magyar Krónika
Montreál, június 25.

Június 9-én nagysikerű jótékonysági vacsorát rendezett Ciamarra Júlia gyermekei, Nadin és Dániel valamint   barátai közreműködésével a Magyar Bizottság részére, hogy az 56-os Forradalmi ünnepség költségeit rendezni lehessen.

A közel 70 vendég nagyszerű hangulatban töltötte az estébe nyúló délutánt, ahol Dr. Vastagh Pál nagykövet is megjelent feleségével, Erzsébet asszonnyal és leányukkal, Enikővel.

Nagy köszönet Júliának önzetlen munkájáért és a vendégeknek  megjelenésükért.

Batista Robert, - Robert bácsi - közrbejárásával, az "Opimian" (5165 rue Sherbrooke Ouest, bureau 420.) jóvoltából, valamint Szabó György & LeRiche Marika ajándékaként, az est ital szükséglete is biztosítva volt.

Szintén köszönetet mondunk a zenészeknek, Molnár Lajos és leánya Krisztina, hegedű és Rönkös Veronika cselló játékáért. Két nagyon ügyes segítség is akadt, akik nagy igyekezettel és sikerrel szolgálták ki a vendégeket, Mohácsi Zoltán, 12 éves és testvére János, 16 éves fiatalemberek személyében.

A vendégek hozzájárulása,  az adományok azok részéről akik nem tudtak részt venni, valamint a Magor által ígért adomány valószínűleg lehetővé teszi, hogy a gyűjtés elérje célját, amihez szintén gratulálunk és az egész montreali magyarság nevében köszönetet mondunk.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2007 Magyar Krónika Rt.