A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 
75 éves fennállását ünnepelte a montreáli Hungaria Klub


Magyar Krónika, december 6.
Mailáth Mária
Montreál


November 29-én, péntek este a Hungaria Klub fennállásának 75. évfordulóján, a vezetőség nagyszabású rendezvényt tartott, amelyen megjelentek a Klub régi és új tagjai, hogy méltón megünnepeljék a legöregebb montreáli magyar szervezetet.

A fővendég, mint a Klub alapító tagja, Balogh Zsófi néni volt.
Sajnos nem sokan voltak közöttünk az alapítók közül, de Gaál Jenő visszaemlékezésében mindenkit megemlített, így úgy éreztük, ők is velünk ünnepelnek.
A Klub elnöke, Keresztes Imre ünnepi beszédében köszönetet mondott mindenkinek, aki a Klub életében közreműködött, segített, és bizakodva beszélt a jövőről, amit erős kézzel alakítanak, hogy méltóan folytathassák a klubéletet, és a 100. évfordulót is magyarokként ünnepelhessék meg.

A Klub új vigalmi megbízottjai, Csukly Andor és Szima Ilona, gondoskodtak az est
„vigalmi” részéről. A vacsorát követő műsorban ifj. Sánta Ferenc zenekara játszott, Nagy Ibolya primadonna közreműködésével, akik Budapestről érkeztek.
Nagyszerű játékukkal rendkívül jó hangulatot teremtettek, a közönség minden tagja csatlakozott az énekeshez egy-egy közismert melódiánál, sot volt, aki táncra is perdült a ropogós ütemekre.

Sok dicséret illeti a rendezőket, a Klub szép feladatot oldott meg az est megrendezésével. Sok akadályt kellett lekűzdeniök, de dicséretére válik minden egyes közreműködőnek, mert remekül csinálták és tökéletes estet rendeztek.
Kívánunk sok sikert a jövőben is, és kellemes klubéletet minden egyes tagnak, a vezetőknek külön gratulálunk és kívánjuk, hogy még sok sikeres estét szervezzenek, hogy céljukat elérhessék a 100. évforduló megünneplésével.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2000 Magyar Krónika Rt