A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 
Szent István Bál 2004
Magyar Krónika, április 5.
Kiss Ida
Montreál

2004 március 20-án este ismét megnyíltak a Queen Elizabeth Hotel báltermének ajtai a magyar bálozó közönség előtt. Mint már 46 éve, ezen a napon is nagy sikerrel rendezte meg a magyar közösség Montreal legnagyobb és leghíresebb bálját. Visszaidézve egy éjszakára az elmúlt idők pompáját, előkelő hangulatát és azt a világot, amit manapság már csak a mesékből ismerünk.

A vendégek akik legnagyobb része, úgy ismeri a bált, mint Montreal egyik olyan eseményét, ahol meg kell jelenni, egyeben olyan alkalomnak is tekintik, ahol ha ha nem is hosszú időre de legalább egy éjszakára átélhetik a régi paloták báli hangulatát, az igazi bálok fényűző környezetét.

A montreali magyarság nagy szeretettel rendezi ezt a mindenki számára felejthetetlen estét, és nagyon büszkén fogadja a nem magyarok elismerő, mondhatnánk rajongó megjegyzéseit, dicséreteit.

Ez is ahhoz a kultúrához tartozik, amit magunkkal hoztunk ide új hazánkba, és amit nem szabad elhagynunk. Ezt a bált minden évben meg kell tartani, hogy ne felejtődjék el, hogy a magyar kultúra milyen magas színvonalon áll, amikor báljaink és szórakozásunk is ilyen kiemelkedők, egyediek, egyszóval elragadók.

Az ezévi bálrendezőség, Dőry Karola Waterhouse elnökségével rendkívül nagy energiával és szép eredménnyel rendezte a bál, gratulálunk és kívánjuk még nagyon sok szép bált rendezzen a magyar közösség, a magyar és kanadai közönség örömére, szórakoztatására, magyar kultúránk továbbélésének érdekében, az új generáció lelkes csatlakozásával.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | C 2000 Magyar Krónika Rt