A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 

Cserkész Őszi Tábor  

Magyar Krónika
október 12. 2013.

 

 

 

Nyári melegben, szeptember utolsó hétvégén tartottuk meg a montreali cserkészcsapatok Őszi Táborát, Camp Ville-Marie-nál, Entrelacs, Quebec-ben.  

A tagok mint csodacserkész versenyzők vettek részt a táboron.   Rovásírásban írt utasítások szerint hajtották végre feladataikat.  Táborunk célja a cserkésztudás fejlesztése volt.  A cserkésztörvényektől az elsősegélyig forgószínpad formában ment a foglalkozás.  A résztvevők számháború keretében csatáztak, éjjeli versenyeken és játékokon vettek részt és zseblámpa nélkül gyakorolták a lopódzkodás módszerét a sötétben. 

A természetjárás csúcspontja a sziklafal tetején volt, mely csodás panorámát nyújtott cserkészeinknek a tóról és a színes lombokról. A jó hangulathoz hozzájárult a fagyi verseny is, mely bekötött szemmel történt. Kenuzásra is jutott sor 9 személyes kenuban. Csapataink jó élményekkel és bővebb cserkész tudással tértek vissza Montreálba.  Gratulálunk a táborparancsnoknak, Rüll Emilynek, aki első táborát sikeresen vezette le!  Jó munkát!

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2000 Magyar Krónika Rt