A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS

 

 ATM-ben rekedt egy szerelő az Egyesült Államokban

Magyar Krónika,2017.július 14..

 

lBankjegykiadó automatába szorult egy férfi Texasban, akinek végül úgy sikerült kiszabadulnia, hogy a bizonylatkiadó nyíláson át kidugott papírcetliken kért segítséget az emberektől.

A Corpus Christi-i rendőrség munkatársa, Chris Hooper szerint a karbantartó szerdán került a szerencsétlen helyzetbe, amikorzárat cserélt a Bank of America egyik bankjegykiadó automatája mögötti kis kamrában. A férfi nem tudott kimenni, mert nem volt nála kulcskártya,a vastag falak pedig elnyelték a hangját, így sem a bank munkatársaitól, sem a járókelőktől nem tudott segítséget kérni. A mobiltelefonját és a kiszabadulásához szükséges kártyáját is az autójában hagyta- mondta Hooper.

Segítség kérő cetliket dugdosott ki az ATM bizonylatkiadó nyílásán
A férfi, akinek személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, elkezdett segítségkérő cetliket kidugdosni az automata bizonylatkiadó nyílásán.Kérem segítsen! Beragadtam, nincs nálam a telefonom. Kérem hívja fel a főnökömet!- írta az egyik papírdarabra.

Az automata használói azt hitték, hogy csak valami tréfáról van szó. Egyikőjük azonban megmutatta a fecnit egy arra járó rendőrnek, majd értesítették a karbantartó főnökét és elindították a mentőakciót, amelynek keretében egyszerűen berúgták a helyiség ajtaját.A férfi nagyjából három órát töltött az ATM-ben, de sértetlenül került ki onnan.

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak © Magyar Krónika Rt.