A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS

 

Kétmilliónál is több illegális bevándorló szavazhatott Tramp ellen

Magyar Krónika,2017. február 22.

THE WASHINGTON TIMES, 888.HU

 

Egy eddig kevéssé ismert tanulmány szerint az amerikai spanyol ajkúak körében legalább 2 millió illegális szavazó „csúszhatott át a rendszeren” annak érdekében, hogy az urnák elé járulhassanak a 2016-os amerikai elnökválasztáson, írja a The Washington Times.

A lap beszámolója szerint több millió illegális választópolgár – azaz amerikai állampolgársággal nem rendelkező személy – adhatta le a voksát a tavalyi évben megrendezett elnökválasztás kapcsán, amely súlyos kérdéseket vet fel az egész választási rendszer megbízhatóságával összefüggésben. Mi több, a kétmillióra becsült törvénytelen szavazók száma csupán a spanyol ajkúakra vonatkozik. Így az Egyesült Államokban megtalálható többi kisebbség – melynek számos tagja szintén nem rendelkezik állampolgársággal – egy része valószínűleg ugyanígy, illegális módon adta le a voksát.

Stephen Miller elnöki tanácsadó szerint immár tagadhatatlan, hogy országunkban egy hatalmas közösséget alkotnak azok, akik illegális úton kerültek be a választási nyilvántartásokba, tehát szavazhattak.„ Miller hozzátette, ez nemcsak botrányos, hanem ez egy olyan folyamat, amit meg is kell gátolni – számol be róla a cikket szemléző 888.hu.
Mint ismert, Donald Trump már korábban is felszólalt a törvénytelen szavazók ügyében, azonban szokásukhoz hűen a honi és külföldi liberális médiumok úgy vélték, Trumpnak semmilyen bizonyítéka nincs arra, hogy ez megtörtént volna. A Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer álláspontja szerint a szabálytalanul szavazók száma elérheti az akár ötmillió főt is.

A teljes cikk a 888.hu-n olvasható!

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak © Magyar Krónika Rt.