A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS

 

Trump tanácsadója bocskaiban beszélt a Fox Newsban

Magyar Krónika,2017. frebruár. 6.

 
Oláh Gellért 2017. január 31.

A valasz.hu szúrta ki a bocskai díszmagyarban a Trump-tanácsadó Gorkát, aki a korábbi értesüléseink szerint is Trump egyik legközvetlenebb munkatársa.

Gorka Sebestyén biztonságpolitikai szakértő az eredetileg meggyőződéses antikommunista, magyar emigráns Gorka Pál fiaként született Nagy-Britanniában, majd Magyarországon az Antall-kormány és Orbán Viktor korábbi környezetében is megfordult.

Ismeretes, hogy az utóbbi években az amerikai jobboldali Breitbart hírportálnál dolgozott szerkesztőként, szintén biztonságpolitikai téren. A Trumpot nyíltan támogató laptól most azonban egyenesen a Trump-kormányzatba léphet be Gorka. A Business Insider szerint az új elnök Nemzetbiztonsági Tanácsának dolgozhat majd.
A tanácsadó, egy korábbi televíziós műsorban a dzsihadista terrorizmus elleni harcról és a várható új védelmi politikáról beszélt bocskai díszmagyarban.
A felöltőn két kitüntetés is látható, a Válasz.hu szerint az egyik,  a koronás címeres kitüntetés (balra) a Horthy Miklós által alapított vitézi rendet idézi meg.

  Dr. Gorka Sebestyén rendtársunk mostantól Donald J.Trump, az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökének
biztonságpolitikai tanácsadója. Édesapja vitéz Gorka Pál nagyszerű magyar ember volt, haláláig a Történelmi Vitézi
Rend Sopron vármegyei vitézi hadnagyaként dolgozott velem. Az antikommunista ellenállásban részvételét és    bebörtönzését a « Budapest elárulva » című könyvében örökítette meg.


http://888.hu/article-trump-tanacsadoja-bocskaiban-beszelt-a-fox-newsban
Trump tanácsadója bocskaiban beszélt a Fox Newsban

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak © Magyar Krónika Rt.