A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514)626-0869
Email: itt
KERESÜNK
magyarul beszélő személyt, A Magyar Társadalmi Klub (Hungaria) keres, kiszolgálás és kisebb feladatok ellátására, hétvégenként és rendezvények alkalmával.
Tel: 514-288-7966
kérje Tibort.
A Magyar Aranycsapat ez évben is megrendezi a Nemzeti Összmagyar Diákbajnokságot
(
sakk, bírkózás, asztalitenisz, magyar irodalom és történelem). További információ Gyuri bánál.
Tel: (814-586-9647)
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212
Dr. Machan Tamás
Családi fogorvos
6600. Trans Canada,
Suite 807
Pointe Claire, QC.
H9R 4S2
Tel:
514-426-4228
STEVE Electric Inc.
Szőke István
Hívjon bármikor:
Tel: 514 981-5527 
vagy (450) 688-59831

KERESÜNK

magyarul beszélő személyt, A Magyar Társadalmi Klub (Hungaria) keres, kiszolgálás és kisebb feladatok ellátására, hétvégenként és rendezvények alkalmával. Tel: 514-288-7966 kérje Tibort.

 

Melyik napok született a gyereke? Ez az angyal vigyáz rá!

 

Magyar Krónika, 2014.szeptember 21.

Forrás:femina.hu

Mindenkinek van őrangyala, aki a születésekor jelen van. A te gyermekedre vajon ki vigyáz?
Biztosan te is érezted már úgy, hogy a lurkódat valaki fentről vigyázza, megóvva őt a nagyobb balesetektől, illetve egyes helyzetekben pozitív irányba fordítva az eseményeket őrködik az élete felett. De vajon kik is az angyalok?Fényből és energiából álló lények, akiknek nincs fizikai megjelenésük, így nem is érzékelhetjük a jelenlétüket. Ám sok gyakorlással és megfelelő meditációval kapcsolatot teremthetünk a felsőbb régiókkal, így az angyalokkal is. Külön tan foglalkozik a létükkel, egyes elméletek szerint egyenesen Isten küldte le őket a Földre, hogy segítsen minket az életfeladatunk beteljesítésében.

Minden gyermek születésekor kap maga mellé egy segítőt, aki mellette áll egész életében. A hét naphoz hét angyal társul, akik más-más területen erősítik, fejlesztik a kicsit, miközben vigyáznak is rá. Az apróságok néhány évig még látják őket, de ezt a képességüket fokozatosan vesztik el, ahogy bezáródik a harmadik szemük. Körülbelül négyéves korukra fejeződik be teljesen ez a folyamat – ám angyaluk továbbra is velük marad.
Ha tudni szeretnéd, a csemetédet ki kíséri végig az élet rögös útjain, először számold ki, melyik napon született. Ezután olvasd el a hozzá tartozó elemzést.

Hétfő
Ha hétfőn született a gyermeked, akkor Gábriel, a főangyal vigyázza minden lépését. Azért kapta őt, hogy empátiára tanítsa a lurkódat, miközben a szabadságvágyát a helyes mederbe tereli.
A hét első napján érkező gyerekek hajlamosak a túlzott önállóságra, nehezen nyílnak meg.
Ezért a védőangyal a családi és más kötődéseit erősíti, segít verbálisan kifejezni az érzelmeit – így gyermeked könnyebben alakít majd ki kapcsolatokat, illetve illeszkedik be az adott közösségbe.

Kedd
A keddi nap szülötteit Kamaél vezeti végig a hosszú úton, aki megtanítja őket a szeretetre, az elfogadásra és a törődésre. E kedves fénylény segítségével gyermeked leszámolhat az önzéssel, és nyitott szívvel fordulhat az emberek felé. Angyala támogatásával harmonikus, kiegyensúlyozott személyiség válik belőle, ezáltal nagyon korán egy-egy csoport vagy társaság vezetője lehet – akár már az óvodában is jelét adhatja ennek. Spirituális érdeklődését érdemes kicsi korától fejlesztened, ám vigyázz, ne ess túlzásokba e téren, mert az visszaüthet.

Szerda
Ha szerdán érkezett a lurkód, akkor Rafaelt kapta védőangyalnak, aki a türelemre és az újrakezdésre tanítja meg. A gyermeked minden helyzetből fel fog állni, megrázza magát, és megy tovább.
Nem tántoríthatja el semmi a kitűzött céljától, amit eltervezett, azt véghez is viszi – az akadályokat pedig nem valamiféle nehézségként, hanem sokkal inkább kihívásként értékeli. Igazi túlélő, akire izgalmas élet vár.

Csütörtök
Ha gyermeked csütörtökön látta meg a napvilágot, akkor Metatront kapta kísérőnek, aki függetlenségre és tisztánlátásra neveli. Segítségével csemetéd megtanulhatja elfogadni önmagát, ezzel pedig esélye lehet egy életre szóló párkapcsolat kialakítására. Mindazonáltal Metatron a gyermek realitásérzékét is fejleszti, így az hamar átlát egy-egy helyzetet, nem lehet manipulálni. Támogatja továbbá a kommunikációban, így csemetéd felcseperedve szívesen hangoztatja majd nézeteit, sőt, idővel remek szónok válhat belőle.

Péntek
A pénteki nap szülötteit Uriel vigyázza, aki a kreativitás angyala. Segítségével gyermeked megvalósíthatja álmait, miközben az élet nehézségeit és szépségeit egyaránt megélheti. Mindez – azzal együtt, hogy negatívumoktól sem mentes – a későbbiek során nagy hasznára lesz a kicsinek. Különleges nézőpontból látja majd a világot, mindenben a jót keresi, illetve azt a momentumot, amiből ihletet meríthet, a felmerülő problémákon pedig gyorsan úrrá lesz.

Szombat
Ha szombaton érkezett a gyermeked, akkor maga Haniel, a szerelem és a szenvedély angyala vigyáz majd rá. Már nagyon korán észreveheted, hogy milyen fejlett a kicsi érzelmi intelligenciája, vagyis EQ-ja. Ha valaki kedves vele, azt azonnal megszereti, ezért keserves csalódások várnának rá – ám őrangyala azon iparkodik, hogy megóvja őt az efféle negatív tapasztalatoktól. Neki is köszönhetően gyermeked végül megtalálja a párját, akit kedvére kényeztethet.

Vasárnap
A hét utolsó napján érkezett gyerekekre Michael arkangyal vigyáz, aki az erő és a türelem angyala. Kitartásra neveli a lurkókat, segít őket a helyes irányba terelni. A kísértésekkel teli világban önmérsékletre és nyugalomra tanít. Emellett az önkifejezés fontosságát hangsúlyozza, amelyhez rengeteg önbizalomra van szükség – ezért e kedves fénylény főként az utóbbit fejleszti csemetédben.az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.