A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514)626-0869
Email: itt
KERESÜNK
magyarul beszélő személyt, A Magyar Társadalmi Klub (Hungaria) keres, kiszolgálás és kisebb feladatok ellátására, hétvégenként és rendezvények alkalmával.
Tel: 514-288-7966
kérje Tibort.
A Magyar Aranycsapat ez évben is megrendezi a Nemzeti Összmagyar Diákbajnokságot
(
sakk, bírkózás, asztalitenisz, magyar irodalom és történelem). További információ Gyuri bánál.
Tel: (814-586-9647)
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212
Dr. Machan Tamás
Családi fogorvos
6600. Trans Canada,
Suite 807
Pointe Claire, QC.
H9R 4S2
Tel:
514-426-4228
STEVE Electric Inc.
Szőke István
Hívjon bármikor:
Tel: 514 981-5527 
vagy (450) 688-59831

KERESÜNK

magyarul beszélő személyt, A Magyar Társadalmi Klub (Hungaria) keres, kiszolgálás és kisebb feladatok ellátására, hétvégenként és rendezvények alkalmával. Tel: 514-288-7966 kérje Tibort.

 

 

 

Együttműködést szorgalmazott Ferenc pápa a migránsok védelmében

Magyar Krónika, 2014.szeptember 9.

Erdély Ma Hirlevél

Ferenc pápa nemzetközi együttműködést sürgetett vasárnap délben mondott beszédében. A pápa a 71 halott bevándorlóért imádkozott és azt mondta, meg kell akadályozni az egész emberiséget sértő bűncselekmények megismétlődését.

Hatékony nemzetközi együttműködést sürgetett Ferenc pápa a migránsok védelmében a Szent Péter téren vasárnap délben mondott beszédében. Jelen volt Christoph Schönborn bíboros, bécsi érsek is.

Ferenc pápa az osztrák autósztrádán megtalált halott 71 bevándorlóért imádkozott. A Szent Péter téren lévő hívők is néhány percre csendben imádkoztak az áldozatokért. Az egyházfő kijelentette: „meg kell akadályozni, hogy ezek az egész emberiséget sértő bűncselekmények megismétlődjenek”.
Az egyházfő kijelentette: „meg kell akadályozni, hogy ezek, az egész emberiséget sértő bűncselekmények megismétlődjenek”. A pápa ennek érdekében hatékony együttműködést sürgetett az érintett államoktól. Ferenc pápa úgy fogalmazott, hogy a bevándorlók „borzasztó körülmények között teszik meg útjukat”.

Az úrangyala imádság (Angelus) előtt mondott beszédében Ferenc pápa a keresztényekhez fordult, arra figyelmeztetve őket, hogy a jó kereszténynek nem az számít, aki a külvilág előtt azt mutatja, hogy „betű szerint” betartja az egyházi tanításokat, hanem az, aki a szegényeket, gyengéket és elnyomottakat segíti.

Ferenc pápa a Közel-Keleten és a világ más térségeiben üldözött keresztényekről is megemlékezett. Az egyházfő kijelentette, azt kéri a nemzetközi közösségtől „tegyen valamit az erőszak és a visszaélések leállítására”.

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.