A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514)626-0869
Email: itt
KERESÜNK
magyarul beszélő személyt, A Magyar Társadalmi Klub (Hungaria) keres, kiszolgálás és kisebb feladatok ellátására, hétvégenként és rendezvények alkalmával.
Tel: 514-288-7966
kérje Tibort.
A Magyar Aranycsapat ez évben is megrendezi a Nemzeti Összmagyar Diákbajnokságot
(
sakk, bírkózás, asztalitenisz, magyar irodalom és történelem). További információ Gyuri bánál.
Tel: (814-586-9647)
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212
Dr. Machan Tamás
Családi fogorvos
6600. Trans Canada,
Suite 807
Pointe Claire, QC.
H9R 4S2
Tel:
514-426-4228
STEVE Electric Inc.
Szőke István
Hívjon bármikor:
Tel: 514 981-5527 
vagy (450) 688-59831

KERESÜNK

magyarul beszélő személyt, A Magyar Társadalmi Klub (Hungaria) keres, kiszolgálás és kisebb feladatok ellátására, hétvégenként és rendezvények alkalmával. Tel: 514-288-7966 kérje Tibort.

 

 

 

Megjelent a kanadai magyarok kétnyelvű hírportálja

Magyar Krónika, 2014. augusztus 26.

 


A Kanadai Magyarok Országos Szövetsége (KMOSz) örömmel tudatja, hogy Szent István Király és a magyar államalapítás ünnepének alkalmából szervezetünk egy új, internetes magyar és angol nyelvű hírportált, a Tudósítót (Hungarian Reporter) indított el, amelyet a www.hungarianreporter.com linken böngészhetnek a jövőben.

A Tudósítót azzal a céllal hozta létre a KMOSz (Kanadai Magyarok Országos Szövetsége), hogy az eddig szigetekként működő kanadai magyar közösségeket összekapcsolja: életüket, tevékenységüket, törekvéseiket megismertesse egymással, valamint a kárpát-medencei magyarsággal és a külvilággal. Egyik fő célunk a kanadai magyarság bekapcsolása a világon szétszóródott magyar nemzet vérkeringésébe, amelyet egyrészt a kanadai magyarságról szóló hírek immár naprakész elérhetőségével, másrészt pedig a legfontosabb hazai hírek ezen felületen való közreadásával szeretnénk elérni. További szándékunk a kanadai közvélemény hiteles tájékoztatása a kanadai, valamint hazai magyarságot érintő fontosabb történésekről, amelyet angol nyelvű írásainkkal teszünk lehetővé.

A lap felelős szerkesztője Dr. Pungur József (Edmonton, AB) és Kossuth Éva (Vancouver, BC), angol nyelvű szerkesztője pedig Joseph Imre (Toronto, ON). A szerkesztőség elérhetőségére a linkeket a hírportál alján találhatják meg.

Mivel nem szeretnénk hozzájárulni annak a sajnálatosan eltorzult kultúrának a terjesztéséhez, amelyben az internetes írásokhoz hozzászólók névtelenségbe burkolózva, a kölcsönös tiszteletet legelemibb szabályait félredobva bírálnak s gyakran rágalmaznak másokat, ezért az élő kommenteket nem tesszük lehetővé. Ehelyett arra ösztönözzük olvasóinkat, hogy nevüket vállalva emailben tudassák velünk véleményüket, amelyet lehetőségeinkhez képest szívesen leközlünk.

A KMOSz és a szerkesztők célja a megfelelő közeg biztosítása a fenti célok megvalósításához. Az oldalunkon megjelenő írások viszont nem feltétlenül tükrözik a KMOSz és a szerkesztők véleményét – éppen ezért tartalmukért felelősséget nem vállalunk.
Ezen célkitűzések szellemében várunk írásokat, olvasói leveleket a szerkesztőség címére. Célunk a cikkek heti többszöri frissítése.
Kellemes böngészést!

   Feszty Dániel
KMOSz elnök  

 

 

 

 

 

 

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.