A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]

 

Hungary Through to Round of 16 in France

Magyar Krónika
2016. június 27.

 
 

Hungary has secured a spot in the next round of 16 teams at Euro2016 in France after an astounding and thrilling game against Portugal at Lyon. Rolling back Hungary's absence from a European championship tournament, the national team has made all of Hungary proud after an undefeated record thus far. Hungary will now go on to play Belgium and, perhaps, even farther. Ria! Ria! Hungaria! 

EB 2016: PIROS-FEHÉR-ZÖLD SZÍNŰ TAXIK JÁRNAK A FŐVÁROSBAN –
NEMZETISPORT.HU


A budapesti utcákat ellepik a sárga mellett immár piros-fehér-zöld színbe borult taxik, ezt láthatjuk viszont a Taxi2000 és a 6x6 Taxi „Szurkoljunk együtt” kezdeményezésében. A magyar csapat sikereit ünneplő taxik különleges demonstrációt hajtanak végre a fővárosi forgatagban

„A kezdeményezés célja, hogy felhívjuk a lakosság figyelmét arra, minden idők egyik legsikeresebb magyar labdarúgó csapatát biztathatják a most zajló Európa-bajnokság során. A taxikban a magyarok számára fontos mérkőzéseket élőben hallgathatják a rádióban, akik éppen úton vannak, vagy a Társaságaink által biztosított ingyenes WIFI segítségével élőben nézhetik a közvetítést is mobiltelefonjukon” – olvasható a társaság sajtóközleményében.

  A sorsdöntő magyar meccsek során a nemzeti lobogós taxik minden magyar gólt dudaszóval ünnepelnek, a meccsek után pedig látványos díszforgatagot produkálnak a főváros utcáin.

Szurkoljunk együtt – a sárga taxi is ünnepel!

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.