A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]

 

Új vezetőség a Hungaria Clubban

Magyar Krónika,
2016fmárcius 15.

 

CK

Március 6-án Vezetőségválasztó Közgyűlés volt a Hungária Társadalmi Klubban. Kevesebben jelentek meg a szokásosnál, de így is voltak annyian, hogy a választás érvényes lehetett. Keresztes Imre tizenhét évi elnökség után lemondott tisztségéről, és vele együtt lemondott a teljes vezetőség, akik nem is kívántak újra indulni.


A klub új elnöke Kelemen Tibor, a Montreali Magyar Bizottság elnöke, alelnök Széll Attila a Foyer Hongrois elnöke, titkár Zóni Ágnes a Kanadai Magyar Művészek Közösségének titkára lett. Egyedül a háznagy, Szávai Zoltán tartotta meg - szerencsére - a tisztségét, mert ő az a nélkülözhetetlen ember, aki azt is tudja, hol milyen vezeték fut a falban. Keresztes Imre ígérete szerint továbbra is segít majd a klub irányításában, és bár Szembrátovits István, volt alelnök fogadkozott, hogy soha többé, azért remélhetőleg ő is besegít a majd a munkába.
Keresztes Imrének megköszönték sokévi munkáját, megtartották pénzügyi beszámolót, és evvel véget is ért az új vezetőség megválasztása, de a klub adminisztrációjának teljes átadása még hoszabb ideig tart.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.