A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
 

Mit üzen rólad a körömlakkod?

 

Magyar Krónika, március 10.

Írta: Póta Szilvia,

 

Tavasszal az élénk és visszafogott árnyalatok egyaránt népszerűek lesznek. A legdivatosabb színek között jelenik meg a mandarin és a rágógumi-rózsaszín. Ezúttal sorra vettük a legdivatosabb színeket, hogy megtudd mit üzen személyiségedről a körömlakkod!

Szenvedélyes vörös

„A piros körömlakk továbbra is a legszenvedélyesebb szín mind közül.”- állítja Leatrice Eiseman, szín szakértő. Mindannyiunk életében voltak olyan időszakok, amikor a megszokott színek helyett az adott időszak trendjeivel kísérleteztünk, ám a klasszikus piroshoz való visszatérés egyfajta nosztalgiát jelent. A vörösből sugárzik az elegancia, és a romantika. A vörös körmök viselője tudja, mitől lesz kívánatos, szeret a férfi tekintetek középpontjába lenni, és nem retten meg a bókoktól.

Gondtalan narancs és mandarin

A trendi mandarin és narancs színnel semmi esetre sem lősz mellé, mert ez a szín nyáron is divatos lesz. Csakúgy mint a sárga, a narancs is játékos, vonzó, és egzotikus, a legtöbb embert a trópusokra emlékezteti. Korall változata nagyon nőies és sportos szín, dinamikus személyiségre utal, aki a forró, meleg hónapok híve.

Rózsaszín- Igazi nő

A rózsaszín körmök vidám, optimista lányra utalnak, aki nincs híján az önbizalomnak, és szeret merész összeállításokat viselni. Sikkes, szexi és merész. Fontos, hogy csak is akkor viseld, ha körmeid nagyon ápoltak, ugyanis ez a szín biztosan odavonzz minden tekintetet.

Rettenthetetlen kék

Felejtsd el a kék hűvös természetét, ha meglátod valakin ezt a színt. A kék körmök viselőjére inkább rendíthetetlen, energikus jelző illik, aki nem ismer lehetetlent, szeret egyedinek tűnni, és kedvel mindent ami eltér a normáktól.

Nude árnyalatok- A megbízható

A semleges színek továbbra is reneszánszukat élik. Az idei tavasszal kaptak némi szürkés csavart. A nude körömlakk viselője konzervatív, megbízható, és szavahihető, mindig ott van, ha szükségét érezzük. Mindig elegáns, körmei mindig ápoltak. A nude lakk tökéletes egy állásinterjúra.

Magabiztos metál

Az ellentmondásos arany és ezüst kifejezetten izgalmas színeknek számítanak. Ezek az árnyalatok mára már klasszikusnak számítanak, viselője magabiztos, követi a divatot, és ügyesen igazítja az egyéniségéhez. Igazi úttörő, aki szeret a trenddiktátor szerepében tetszelegni, és bátran viseli a legújabb irányzatokat.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.