A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
 

Zsákmány reményében egyesül az amerikai pénzekből kampányoló baloldal

 

Magyar Krónika, január 10.

 

 

2010-es választási veresége után részint álcivil mozgalmak mögé bújva tér vissza az MSZP és az SZDSZ. A megszorításairól, az államadósság felelőtlen növeléséről és a demagóg, populista ígéreteiről hírhedtté vált tömörülés azt a Bajnai Gordont fogja jelöltként indítani a miniszterelnöki székért, aki 1200 milliárd forintos megszorító csomagjával már maga is bizonyította kormányfői alkalmatlanságát.

A baloldali csoportok közös jellemzője, hogy bevallottan amerikai pénzekből kampányolnak. Bajnai Gordon politikai tevékenységére a Center for American Progress nevű szélsőliberális alapítvány nyújt fedezetet, míg az LMP-t a gyöngyöspatai cigányokat néhány napra látványosan „kimenekítő”, Magyarországot rasszista területként feltüntető Richard Field támogatja.

A bőkezűen nyújtott amerikai támogatások tudatában adódik a kérdés, vajon milyen ellenszolgáltatást várnak az amerikaiak a baloldali pártokba bőkezűen invesztált kampánypénzekért cserébe? Mit kellene a baloldali pártoknak nyújtaniuk az őket finanszírozó amerikai befektetők részére, ha sikerülne a hőn áhított hatalom megszerzése?

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.