A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
 

Karácsonyi ajándékot kap a Felvidéken minden magyarul beszélő óvodás a Rákóczi Szövetségtől

 

Magyar Krónika, december 6.

 

 

Idén is karácsonyi csomagot küld a Rákóczi Szövetség a felvidéki magyar óvodásoknak. Az ajándékcsomagot 13 248 óvodás gyermek kapja meg december folyamán a Rákóczi Szövetség Felvidéken működő célalap hálózatának, illetve az óvodák közreműködésével, különböző karácsonyi ünnepségek alkalmával.

Az óvodások két féle csomagot kapnak koruknak megfelelően. A 3866 iskolakezdés előtt álló óvodás többek között meg kapja az Apáczai Kiadó iskolakezdési könyvcsomagját. Az ajándékcsomagok tartalmaznak egy szülőkhöz szóló levelet és egy 12 pontos érvgyűjteményt, ami a magyar iskolaválasztás helyességéről és fontosságáról igyekszik meggyőzni a szülőket. A Rákóczi Szövetség partnereivel együtt idén is arra törekedett, hogy a szlovák nyelvű óvodába járó magyarul beszélő gyermekekhez is eljusson a csomag, szüleikhez pedig a levél.

Az óvodások karácsonyi megajándékozása 2004 óta részét képezi a Rákóczi Szövetség felvidéki iskolai beiratkozási programjának.

A Szövetség a 2013. évi iskolakezdők számára is megígéri, hogy magyar iskolaválasztás esetén számíthatnak a Rákóczi Szövetség és a magyar civiltársadalom beiratkozási ösztöndíjára. 

További információ Csáky Csongortól (tel: +3670/2405622; e-mail: csaky.csongor@rakocziszovetseg.hu), illetve a Rákóczi Szövetség központi irodájától kérhető.

A levél tartalmát képező szülői levél és a magyar iskolaválasztás mellett szóló 12 pontos érvgyűjtemény a mellékletben található.

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.