A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]

Mi jöhet még? Betiltják a karácsonyt is?

Magyar Krónika december 6.

Világhír

 

.Hogy az idei karácsony elmarad-e Brüsszelben azt még nem tudni, de hogy a köztéri karácsonyfa-állítást betiltották a város vezetői, az ma már biztos. Így aztán hosszú évszázadok után 2012-ben a város főterén a feldíszített fenyőfa helyett, egy tévéképernyőkből összerakott, 25 méter magas „elektronikus téli fa” nevű installáció lesz látható. A ”műalkotás” a tervek szerint ötféle kompozícióban fog majd világítani, de lehetőség lesz arra is, hogy potom 4 euróért az érdeklődők felmásszanak rá, és „onnan élvezzék a kilátást a városra”.

Történik mindez természetesen a szent pollkorrektség, pontosabban a mérhetetlen idiotizmus jegyében. A város vezetői ugyanis azzal indokolták a döntésüket, hogy a fenyőfa, mint a kereszténység egyik jelképe, sértheti a más vallású polgárok érzéseit.

Az persze nem nagyon aggasztotta őket, hogy a keresztények érzéseit mi sértheti, és az sem okozott különösebb gondot a számukra, hogy az őslakosok körében a döntésük felháborodást keltett. Semmi nem számított, semmi más cél nem lebegett a szemük előtt csak egy degenerált világfelfogás ráerőltetése a többségi társadalomra.

Erről szól manapság Európa, erről szól ma a felvilágosult és demokratikus Európai Unió. Kiüresíteni mindent, ami értékkel bír, lebontani a tradíciókat, a gyökértelenséget propagálni.

De az egészben talán nem is ez a legszomorúbb, talán nem is ez a legdöbbenetesebb, sokkal inkább az, hogy nincs senki, nincs egyetlen ország sem, ahol tömegek mondanák ki egyszerre: elég volt.

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.