A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
 

Tisztelt Határon Túli Magyar Szervezet! 

 

Magyar Krónika, december 16.

 

 


A Nemzeti Regiszter és a Diaszpóra Tanács feladata többek között, a világ magyarjai közötti együttműködést élővé tenni. Egy gyakorlati megvalósítására szeretném felhívni a figyelmüket.
Az Internet lehetővé teszi az egymástól nagy távolságban élők közötti kommunikációt, segítségével meg tudunk szólítani minden magyart, éljen bárhol a világon. A www.onkormanyzati.tv honlapon keresztül az anyaországban élő emberek, a magyarországi önkormányzatok életének speciális pillanataiba, a Képviselő Testületi ülésekbe nyernek bepillantást, video és audio formátumban.
Arra kérem Önöket, hogy kövessék egy-egy település életét, tartsák a kapcsolatot, osszák meg véleményüket egymással és velünk. Kérjük, hogy minden Magyarországon kívül élő magyar emberhez juttassa el a www.onkormanyzati.tv honlap hírét. Ez a honlap hasznos információkat tartalmaz a magyarság közéleti kérdéseiről, illetve fórumot teremt az egymástól távol élő magyar közösségek számára.
A www.onkormanyzati.tv oldal a magyarság azon tagjaira is számít, akik már kevésbé beszélik a magyar nyelvet. A honlap ezért a magyar mellett rövidesen angol nyelven is elérhető lesz.
Regisztráljanak az oldalon, így tetszőlegesen kiválaszthatják, mely önkormányzatok hírei után érdeklődnek. Automatikus email értesítést kapnak a friss jegyzőkönyvekről (video-audio), melyről véleményt mondhatnak, és az érdekes felvételeket meg tudják osztani közösségi oldalakon. Természetesen a regisztráció ingyenes, a személyes adatok védelméről szóló jogszabályokkal teljesen összhangban működik a honlap, és kötelezettséget vállalunk arra, hogy a megadott adatokat a jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Az adatok megadása önkéntes, és azokat harmadik fél számára semmilyen módon nem tesszük hozzáférhetővé.
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésük van, kérem legyen szíves keressenek meg minket.

Tisztelettel:

Csonka László
mobil : +36-30-924-9634
csonka.laszlo@globomax.hu
www.globomax.hu
www.onkormanyzati.tv

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.