A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
 

Történelmi bűn volt az ország eladósítása 

 

Magyar Krónika, november 25

 

 

Bucsy Levente

 


2020 utánra tehető, hogy az EU és az eurózóna magára talál – fogalmazott Matolcsy György egy szombati üzleti konferencián Budapesten. Elmondta azt is, lesznek térségek hazánkban, ahol lényegesen kedvezőbbé válik a foglalkoztatás, és a „felsőoktatási forradalom” keretében többszörösére növelik a mérnökök számát.

Az Egyesült Államok 500 legnagyobb cégének fele a válságban született. A válság rombol, a Wekerle-főiskola sem egy szárnyaló időszakban született, de egy rokonszenves, ambiciózus, jól átgondolt kezdeményezés, ami az európai ötszázba kerülhet – kezdte felszólalását Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán a Magyar Tudomány Ünnepe tiszteletére rendezett konferencián.

Mint emlékeztetett, Wekerle egyedül volt eddig háromszor miniszterelnök, egy sikeres Magyarország sikeres miniszterelnöke. A 21. századnak is sikerreceptje, hogy mindenkinek azt kell tennie, amiben a legjobb. Wekerle Sándor és csapata is ezt tette. Minden egyes siker a Kárpát-medence megújulásának forrása. A sikerekhez még egy kulcs szükséges: egyszerűen kell nézni a világot. Aki bonyolultan gondolkodik, az elveszett. A nagyon gyors világ bünteti a bonyolult gondolkodást. A Kárpát-medencei döntéshozóknak ismerniük kell a titkos recepteket – mondta Matolcsy György.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.