A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
 

Világsztárok sora Mihail Gorbacsov 80. születésnapján

Magyar Krónika március 17.
Forrás: Független Hírügynökség

A Royal Albert Hallban tartandó rendezvény házigazdája Kevin Spacey és Sharon Stone lesz.
© AFPA világ filmes és zenei életének sztárjai, valamint számos ország politikusai gyűltek össze Londonban, hogy részt vegyenek a Mihail Gorbacsov 80. születésnapjára szervezett szerda esti jótékonysági gálán. A rendezvényen - amelyre 195 és 100.000 font közötti árakon lehetett belépőt vásárolni - különböző, a daganatos megbetegedések elleni küzdelmet támogató alapítványoknak gyűjtenek pénzt a szervezők. Bevételből részesül a Gorbacsov egykori feleségéről elnevezett The Raisa Foundation is.

A gálán - mások mellett - jelezte részvételét Simon Peresz izraeli elnök, Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó, John Major egykori brit kormányfő és Charles Spencer gróf, Diana walesi hercegnő öccse is. De a meghívottak között vannak olyan hollywoodi sztárok is, mint Goldie Hawn vagy Milla Jovovich, és elfogadta a meghívást az angol futballmenedzser Fabio Capello, a német rockbanda, a Scorpions, valamint Shirley Bassey és Paul Anka énekesek is.

"Ezt a gálát Mihail Gorbacsov, azaz egy olyan ember tiszteletére rendezzük, aki jobbá formálta a világot a tette és a példamutatása révén" - mondta az est főszervezője, Leonid Shlachover. Mint utalt rá, a Gorbacsov által kezdeményezett peresztrojka és glasznoszty reformok megváltoztatták a történelmet, és a Szovjetunió bukásához vezettek. Mihail Gorbacsov március 2-án ünnepelte 80. születésnapját.

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.