A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
 

Kanada miniszterelnöke a montreali magyarokkal

Magyar Krónika szeptember 17.
 
 

 

Kanada miniszterelnöke, Stephen Harper, ellátogatott Quebec tartományba is, hosszú észak-kandai útja után,  2010 szeptember 1-én.   Ezúttal útja az 50 éves fennállását ünneplő Dollard des Ormeaux-ba, Montreal egyik külvárosába vezetett, ahol közel 1000 résztvevő jelenlétében  többszörösen kihangsúlyozta kormányának eredményeit a súlyos gazdasági helyzet stabilizálásában.  400,000 új munka-lehtőséget biztosítottak  az elmúlt 2 hónapban,  Montreal környékén több beruházást és befektetést hoztak létre . Kijelentette, hogy kormányának sikeres politikája megerősítette Kanada gazdasági helyzetét a világban.

Sajnálattal beszélt arról, hogy Montreál, Kanada második legnagyobb városa, nincs képviselve a Federális Parlamentben. Reméli, hogy ez meg fog változni a következő választáson!?

A hatásos beszéd után a Miniszterelnök lehetőséget adott a megjelenteknek fényképezésre.  Többek között Csukly Andor, a Montreali Magyar Bizottság Elnöke és Madarász Viktória, az Bizottság Szervezője élt a lehetőséggel, amint a mellékelt fénykép is bizonyítja.

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.