A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]

PANORÁMA VILÁGTALÁLKOZÓ - 2011
Magyarok a magyarságért

Magyar Krónika, szeptember 5.
 

 

 

 

Dr. Tanka László, a Panoráma Világklub alapító elnöke Budapesten bejelentette, hogy 2011. június 30-július 3. között  Panoráma Világtalálkozót rendeznek  a Balaton partján, Zánkán, Európa legnagyobb ifjusági táborában, a  “Magyarok a magyarságért” jelszó jegyében. 

A rendezvényt az összmagyarság valamennyi korosztályának részvételével a közélet, a tudomány, a kultúra, a művészet, a gazdasági élet és a sport világának képviselői, a Kárpát-medencei és a távoli országokba szétszéledt magyarok ezrei számára  rendezik,  s szeretettel várnak mindenkit a világ minden tájáról.

A széles skálájú programok között szerepelnek különböző tudományos, kulturális, művészeti rendezvények és konferenciák. Továbbá megbeszélések a világon létező hungarikumok felmérésével és magyarságismereti táborok megszervezésével kapcsolatban. Programok tárgyát képviselik még gasztronómiai bemutatók, tehetségkutató vetélkedők, cserkészeti találkozók, egyházi, nevelésügyi, sport vonatkozású programok, hogy párat emlitsünk csupán.

A tervezett világtalálkozó védnökei között szerepel számos magyarországi és határon túli közéleti személyiség, köztük parlamenti képviselők, tudósok, művészek, nevelők.

További információ
a panorama honlapon:
 www.pano-rama.hu
vagy media.mix@chello.hu,   Telefon: 36-209-28-00-88

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.