A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
 

Válságos állapotban az egykor gyönyörű színésznő

Magyar Krónika, július 23.
Hollywoodi filmipar

 

Válságos állapotban van Gábor Zsazsa, lehet, hogy szélütés érte - jelentette a magyar származású hollywoodi híresség férjére hivatkozva pénteken az ABC News hírcsatorna.
A 93 éves színésznő szeme nyitva van, de nem reagál, ha szólnak hozzá - mondta Frederic von Anhalt herceg.
Gábor Zsazsa szombaton Bel-Air-i otthonában tévénézés közben leesett ágyáról, amikor egy telefonhívásra válaszolni akart. Súlyos sérülést szenvedett, hétfőn egy Los Angeles-i kórházban csípőprotézis-műtétet kellett végrehajtani rajta.

A három és fél órás műtét sikeres volt, de a beteg az eséskor a fejét is beütötte, agyrázkódást kapott. Az orvosok, akik szerint csípőműtétje közben kaphatott szélütést, most attól tartanak, hogy romlik az állapota - közölte a férj.

"Megfigyelés alatt akarják tartani a hét végén, hogy megbizonyosodjanak, javul az állapota, de jelenleg nem jó a helyzet" - tette hozzá.
A színésznő lánya, Constance Hilton viszont cáfolta, hogy anyja kritikus állapotban volna, vagy hogy ne reagálna a körülötte levőkre. "Reagál, gyógyszereket adnak neki, még minden életfunkciója erős, és beszél" - mondta.

Gábor Zsazsa az 50-es, 60-as évek nagy sztárja volt, színésznőként lett ismert az Egyesült Államokban, később a társasági élet híres alakja lett, nem utolsó sorban azért, mert kilencszer kötött házasságot. Férje volt mások mellett Conrad Hilton szállodamágnás és az Oscar-díjas George Sanders színész is. Frederic von Anhalttal 1986-ban házasodott össze. 2002-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, azóta otthonában tolószékkel közlekedik.

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.