A Magyarok Világkapcsolata  
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 
    HIRDETÉS
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
 

Isten patikája!

Az alábbi felsorolás nagyon  hatásos, ha nyersen  fogyasztjuk:

Magyar Krónika, június 25..
Olvasónk

Sárgarépa: Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint  egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a  sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem.  És IGEN, a tudomány ma már  tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését.

 Paradicsom:  A paradicsomnak négy kamrája van és piros. A szívnek négy kamrája van és piros.  A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok
 tele vannak lycopineokkal,  ami igazi táplálék a vérnek és a szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C-vitaminnál,  lassítja a sejtek öregedését)

 Szőlő: A szőlők fürtökben lógnak,  formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai  kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.

 Dió: A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg. Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti  az agyműködést.

 Bab:  A  vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese

 Zeller, Kínai kel, Rebarbara:  A  zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a  csontok. Ezek erősítik a csontokat. A csontok 23 %-a szódát tartalmaznak.        Ezek a zöldségek is 23 %  szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az étrendedben, a  szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid  meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a  csontvázat.

 Avocado:  Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk. A tudományos kutatások  szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a  hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a  méhnyakrákot.Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző élelem-alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, a modern tudomány eddig csak 141 -et tanulmányozott.

 Füge:  A fügék tele  vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.

 Édesburgonya:  Az  édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít, és ténylegesen egyensúlyban  tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.

 Oliva:  Az olíva bogyó segíti a petefészek   egészséges működését.
 Narancs:  A  narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női  emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók mellből  való eltávozását. Hagyma, fokhagyma:  A  hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai  állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes mérgező és hulladékanyagokat a sejtekből.  Erősíti és ellenállóvá teszi a sejteket, erősítve az immunrendszert.  Könnyeket fakasztanak, amik viszont  tisztítják a szemet!

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © Magyar Krónika Rt.