Magyar Krónika
Német hercegnő megmenti magyar férfi életét Tápióbicskén
Magyar Krónika 2023. 05. 24. esemény
ESEMÉNYEK Tovább
MIKOR LESZ VÉGE A HÁBORÚNAK?Kilenc órakor keltem föl. Elmentem a kávéházba reggelizni. - Mikor lesz már vége ennek a háborúnak? - kérdezte tőlem a pincér. - Bizony, sejtelmem sincs róla - feleltem. Reggeli után a borbélyhoz mentem. - Lesz-e valaha vége ennek a borzasztó háborúnak? - kérdezte a mester.
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
Egy meseszerű történetet mutatunk be közvetlenül az Alföldről, ahol egy német hercegnő mentette meg egy magyar férfi életét.
Ezt figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a történet még a hagyományos nemi szerepek eltörlését is követi. Nem a férfi herceg menti meg a bajba jutott hölgyet, hanem fordítva.

Továbbá történetünkben a férfi részeg. Túl részeg. Az index.hu szerint az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt esett a Tápió folyóba. Szerencsére egy német hercegnő, Maja von Hohenzollern (51) sétáltatta ott a kutyáit, és észrevette a férfit arccal a folyóba. Nem habozott, hanem segített neki.

Így tudta megmenteni az életét. Maja von Hohenzollern egy bejegyzésben osztotta meg a részleteket Instagram-fiókjában. Maja von Hohenzollern: Azt mondta, kutyát sétáltat, amikor meglátott egy férfit biciklizni a kis Tápió folyó partján Tápióbicskén. Az arisztokrata azért érkezett Magyarországra, hogy Ovádi Péterrel, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztossal találkozzon. Továbbá ellátogattak az épülő tápióbicskei állatmenhelyre is.

A hivatalos program után a német hercegnő hazament kutyáival, meglátta a férfit, de folytatta útját. „Hazahoztam a kutyákat, és furcsán éreztem magam. Visszarohantam a kis folyóhoz, és csak a biciklit láttam. A férfi arccal a víz alatt feküdt a folyóban és mozdulatlan volt!! Beugrottam a folyóba, és a partra húztam az élettelen férfit. Nem lélegzett, az arca és az ajka kék volt.

Megcsaptam a hátát, és az oldalára fektettem, hogy kiengedjem a vizet. CPR-t csináltam vele, és egy kis idő múlva köhögött. Újra lélegezni kezdett. Láthatóan részeg volt és rossz állapotban volt. Hívtam a mentőket, és fogtam hideg kezét, amíg meg nem jött az orvos. Eddig jól van” – írta a hercegnő.

 Hozzátette, szeretné, ha többen járnának úgy, mint ő ilyen helyzetekben. Annyi ember van, aki kedvetlenül járja át a világot. Nagyon hálás vagyok, hogy megmenthettem ennek az embernek az életét. Kérjük, ne habozzon segíteni a rászorulóknak – zárta gondolatait.

 Maja von Hohenzollern (született: Maja Synke Meintert) 1971-ben született Drezdában. 1991-ben férjhez ment Ferfried Prince von Hohenzollernhez, és hercegnő lett. 2007-ben elváltak, de ő megtartotta a címet. A spanyolországi Marbellában él, és évtizedek óta aktív állatvédelmi kérdésekben. A Her Heart 4 Strays Foundation több száz kutya és macska életét mentette meg.

Kérjük, használja a cikkek alján található megosztási eszközöket. A cikkek másokkal való másolása a Daily News Hungary szerzői jogi szabályzatának megsértését jelenti. További jogok vásárlásához írjon az info@dailynewshungary.com e-mail címre. Forrás: dailynewshungary.com https://dailynewshungary.com/german-princess-saves-hungarian-mans-life-in-tapiobicske/