Magyar Krónika
Pick szalámik
Magyar Krónika 2021. 11. 14. esemény
ESEMÉNYEK Tovább
MIKOR LESZ VÉGE A HÁBORÚNAK?Kilenc órakor keltem föl. Elmentem a kávéházba reggelizni. - Mikor lesz már vége ennek a háborúnak? - kérdezte tőlem a pincér. - Bizony, sejtelmem sincs róla - feleltem. Reggeli után a borbélyhoz mentem. - Lesz-e valaha vége ennek a borzasztó háborúnak? - kérdezte a mester.
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
A mögöttünk álló több mint 150 éves szakértelem és technológia lehetővé teszi, hogy a PICK Téliszalámi által megalapozott értékek és a megszokott magas minőség megtartása mellett olyan finom és változatos szalámikat alkossunk, melyek mind a tradicionális, mind az újdonságokra nyitott szalámi fogyasztók számára felejthetetlen íz-élményt nyújtanak.
Szortimentükben az eredeti PICK Téliszalámi mellett nagy népszerűségnek örvendenek a szintén hagyományos érleléssel készült, nemespenészes Rákóczi, Mátyás és Csemege szalámik is.

A folyamatos megújulás jegyében idén tavasszal PICK Szalametti néven vezettük be a legújabb szalámi-termékcsaládunkat, melyet valódi fogyasztói igényekre szabva fejlesztettünk ki a változatosabb ízekre vágyó szalámifogyasztók számára. A minőségi alapanyagokból készülő, bükkfával füstölt termékcsalád hagyományosabb fűszerezésű csemege, paprikás és csípős, valamint izgalmas chilis és fokhagymás fűszerbevonatos változatban érhető el a boltok polcain.

A PICK szalámik változatos fogyasztói igényeket elégítenek ki, de ami közös bennük: egyedi ízvilágukkal még emlékezetesebbé teszik a legfontosabb napokat és mosolyt csalnak az arcokra a hétköznapi pillanatokban is.

Büszkék vagyunk arra, hogy a PICK szalámik, nemcsak itthon, külföldön is ismertek és elismertek. Ezt bizonyítja az idén elnyert, a legnagyobb német élelmiszeripari szaklap, a Lebensmittelzeitung Top-Marke2021 szakmai díja is, amellyel a legfontosabb élelmiszerkategóriák 100 legsikeresebb márkáját tünteti ki évente. 2021-ben a PICK szalámik a Frissáru (Frische) kategórián belül a Szalámi (Salami) alkategóriában nyerték el a legjobbnak járó díjat.
MAGYAR FŐKONZULÁTUS
Főkonzul Pritz Helga Katalin
Konzul Kovács-Szabó Timea
Konzul és magyar közösségi ügyek (MKD): Fülöp Villő
Cím:
 1155 Metcalfe St., Suite 1504
(Sun Life Building)
Montreal, QC H3B 2V6
Telefon: 438-380-3107
E-mail: 
consulate.mtr@mfa.gov.hu
Ügyfélfogadás 
Kedd: 9.00-12.00
Csütörtök: 13.00-16.00
Honlap cím: montreal.mfa.gov.hu

HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212