Magyar Krónika
Ez a csillagjegy a lelki társad
Magyar Krónika 2019. 03. 13. eseményekBangó Boglárka
ESEMÉNYEK Tovább
MIKOR LESZ VÉGE A HÁBORÚNAK?Kilenc órakor keltem föl. Elmentem a kávéházba reggelizni. - Mikor lesz már vége ennek a háborúnak? - kérdezte tőlem a pincér. - Bizony, sejtelmem sincs róla - feleltem. Reggeli után a borbélyhoz mentem. - Lesz-e valaha vége ennek a borzasztó háborúnak? - kérdezte a mester.
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
Kíváncsi vagy, melyik az a jegy, akivel azonnal egy hullámhosszra kerülsz, legyen szó barátságról, melóról vagy szerelemről? Mutatjuk!
Kos

Nem egyszerű veled lépést tartani, ezért nem kérdés, hogy egy Oroszlán az igazi lelki társad. Ő bármikor kapható egy laza kocogásra és ugyanolyan kimeríthetetlen az energiatartaléka, mint neked.

Bika

Nem csak a filmekben, de a valóságban is szereted a romantikus dolgokat és olyan emberekkel jössz ki igazán, akik hasonlóan érzelmesek, mint te. Nálad szóba sem jöhet olyasvalaki, aki képtelen kifejezni az érzéseit. Egy Halakban sosem fogsz csalódni, ha lelkizésről van szó.

Ikrek

Szinte lehetetlen lekövetni a hangulatodat, gyakran olyan, mintha egyenesen két személyiséged lenne. A Vízöntők képesek állandóan megújúlni, így azonnal érzitek majd, hogy egy hullámhosszon vagytok.

Rák

Hatalmas szíved van és szétpukkadnál, ha azt a rengeteg szeretetet, ami benned van, nem tudnád kiadni magadból. Egy Skorpió mindig nyitott rá, hogy befogadja ezt és szerencsére értékeli is.

Oroszlán

Elég gyorsan elunod, ha nem történik semmi, de egy Nyilas mellett ez nem fordulhat elő. Mindketten imádtok élni és ezt maximálisan ki is használjátok, akár az irodában vagy épp egy végetnemérős buliban vagytok.

Szűz

A karriered egyértelműen a top prioritásaid között csücsül és fontos neked, hogy meg tudd beszélni a terveidet valakivel. A legalkalmasabb lelki társ jelölted a Bika, aki szívesen végighallgat és tanácsokkal lát el téged.

Mérleg

Kivagy a döntésképtelen emberektől és mindig is olyan emberekkel vetted magad körül, akiknek nem kell a szomszédba menniük önbizalomért. Ebben a Nyilas jegy szülöttei az aranyérmesek, így vele fogsz a legjobban kijönni.

Skorpió

Hihetetlenül szenvedélyes csaj vagy a szerelemben és a barátságaidban is. Csak olyan jöhet szóba a lelki társ kihívásban, aki ugyanúgy titokzatos, mint te: tehát a Rákok.

Nyilas

Független és magabiztos vagy, nem is tudod elviselni, ha valaki meg akar változtatni. Tudod ki még ilyen szabadságszerető, mint te? A Vízöntők, ezért vele gyorsan megértitek majd egymást.

Bak

A hűség és a bizalom a két legfontosabb szó a szótáradban és nem is tolerálod, ha valaki megpróbál átverni. A Szűz csillagjegy szülötteinél nincs megbízhatóbb az egész égbolton, bennük nyugodtan megbízhatsz.

Vízöntő

Már gyerekkorodban is inkább kirakóztál a Barbie babák helyett és teljesen felpörget egy intellektuális vita. Ebben bőven lesz részed egy Ikrek mellett, aki az esze mellett még a humoráról is híres, akárcsak te.

Halak

Gyakran mondják neked, hogy olyan vagy, mint aki a saját kis álomvilágában él? Engedj be egy Bikát ebbe a kis világba, hiszen tökéletesen megért majd téged.
MAGYAR FŐKONZULÁTUS
Főkonzul Pritz Helga Katalin
Konzul Kovács-Szabó Timea
Konzul és magyar közösségi ügyek (MKD): Fülöp Villő
Cím:
 1155 Metcalfe St., Suite 1504
(Sun Life Building)
Montreal, QC H3B 2V6
Telefon: 438-380-3107
E-mail: 
consulate.mtr@mfa.gov.hu
Ügyfélfogadás 
Kedd: 9.00-12.00
Csütörtök: 13.00-16.00
Honlap cím: montreal.mfa.gov.hu

HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212