Magyar Krónika
Jövőre megjelenhet az Apple hitelkártya
Magyar Krónika 2018. 05. 13. események
ESEMÉNYEK Tovább
MIKOR LESZ VÉGE A HÁBORÚNAK?Kilenc órakor keltem föl. Elmentem a kávéházba reggelizni. - Mikor lesz már vége ennek a háborúnak? - kérdezte tőlem a pincér. - Bizony, sejtelmem sincs róla - feleltem. Reggeli után a borbélyhoz mentem. - Lesz-e valaha vége ennek a borzasztó háborúnak? - kérdezte a mester.
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
A kis mértékben csökkenő iPhone eladások ellensúlyozására a cég felturbózza a pénzügyi szolgáltatásait.

A Goldman Sachs befektetési bankkal társulva készül bankkártyát piacra dobni az Apple. A Wall Street Journal értesülései szerint 2019-től lehet majd igényelni az Apple Pay márkát hozdozó kártyát. Az Apple korábban már rendelkezett kártyás partnerséggel. A Barclays tette lehetővé, hogy a cég hűségkártya programot működtessen. A mostani váltással a Barclays azonban kikerül a képből.

Az Apple bevételeinek jelentős része az iPhone eladásokból származik, ám a lap szerint ez csökkenő tendenciát mutat. A bankkártyás üzletág megnyitása illetve az Apple Pay bővítése lehetőséget ad arra, hogy a bevételeket a szolgáltatási üzletágból pótolja a cég. Ráadásul a kártya felgyorsíthatja az Apple Pay terjedését, amely nem volt annyira acélos, mint az Apple vezetői remélték.

Az üzlet a Goldman Sachs számára is előnyös. Az értékpapír kereskedelemből eltűnő bevételeit tudja ellensúlyozni a kereskedelmi bankolással. A cég 2016 óta megtakarítási terméket és személyi kölcsönt is kínál, ebbe a trendbe illeszkedik az Apple Pay kártya is.

A Wall Street Journal korábbi értesülései szerint az Apple boltjaiban igényelhető áruhitelt is a Goldman fogja nyújtani.

24.hu

MAGYAR FŐKONZULÁTUS
Főkonzul Pritz Helga Katalin
Konzul Kovács-Szabó Timea
Konzul és magyar közösségi ügyek (MKD): Fülöp Villő
Cím:
 1155 Metcalfe St., Suite 1504
(Sun Life Building)
Montreal, QC H3B 2V6
Telefon: 438-380-3107
E-mail: 
consulate.mtr@mfa.gov.hu
Ügyfélfogadás 
Kedd: 9.00-12.00
Csütörtök: 13.00-16.00
Honlap cím: montreal.mfa.gov.hu

HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212